Medewerkers

Dilek Boyraz-Ikiz

Dilek Boyraz-Ikiz
huisarts

Dilek Boyraz-Ikiz heeft als aandachtsgebieden inwendige geneeskunde, gynaecologie en anticonceptie, ook plaatst zij spiraaltjes en doet zij kleine chirurgische ingrepen.Zij werkt sinds 2002 in de praktijk, ze is aanwezig op maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag. Op donderdag heeft zij ook 's avonds spreekuur.

Esther Spiering

Esther Spiering
huisarts

Esther Spiering is huisarts. Esther werkt sinds 2010 in de praktijk, per 1 Januari 2013 heeft ze de praktijk van Joachim Knap overgenomen.

Ze werkt op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag. Op woensdag heeft zij avondspreekuur. Esther Spiering beoefent de huisartsgeneeskunde over de volle breedte van het vak, ze plaatst spiralen, doet kleine chirurgische verrichtingen en injecties rondom pezen en in gewrichten.

Evelyne de Kluiver

Evelyne de Kluiver
huisarts

Evelyne de Kluiver werkt vanaf Oktober 2017 in de praktijk. Evelyne is tot en met september met zwangerschapsverlof. Normaliter werkt ze op dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Gaitrie Soebdhan

Gaitrie Soebdhan
spreekuur ondersteuner huisarts

Gaitrie Soebhdan werkt maandag tot en met donderdag de hele dag en vrijdag in de ochtend. Gaitrie werkt in de praktijk sinds 2001. Ze houdt zich bezig met de financiele organisatie en met de organisatie rondom de uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek op baarmoederhalskanker.

 

In 2015 heeft Gaitrie een opleiding afgerond tot spreekuurondersteuner. Sindsdien heeft Gaitrie spreekuren waarin ze veelvoorkomende klachten beoordeelt en behandelt.

Gül Yilmaz

Gül Yilmaz
assistente

Gül werkt sinds 2010 in onze praktijk. Ze werkt van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Gül ondersteunt de automatisering binnen de praktijk en is verantwoordelijk voor de begeleiding van de stagieres die bij ons stage lopen vanuit de opleiding tot doktersassistente.

Hatice Bozan

Hatice Bozan
assistente

Hatice Bozan werkt op woensdag- en donderdagochtend. Hatice werkt in de praktijk sinds 2000.

Jos Jacobse

Jos Jacobse
praktijkondersteuner

Jos Jacobse is praktijkondersteuner, ze werkt in de praktijk sinds 2018. Voordat ze in de praktjk kwam werken heeft ze als verpleegkundige gewerkt en was ze diabetesverpleegkundige. Jos werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

Karen Herder

Karen Herder
praktijkondersteuner

Karen Herder werkt sinds februari 2017 in onze praktijk, ze werkt op maandag, dinsdag en woensdag. Karen is sinds 1994 verpleegkundige, tot voor kort werkte ze op de intensive care van het OLVG Oost. Als praktijkondersteuner houdt Karen zich bezig met de zorg voor patiënten met diabetes mellitus, met COPD en met hart- en vaatziekten. 

Keltoum Hajji

Keltoum Hajji
assistente

Keltoum werkt op maandag, woensdag en vrijdag. Keltoum werkt sinds 2016 in de praktijk.

Rob Hermanussen

Rob Hermanussen
huisarts

Rob Hermanussen werkt sinds 2004 in de praktijk en is aanwezig van maandag tot en met donderdag. Op woensdag heeft hij ook 's avonds spreekuur. Hij is allround huisarts, hij heeft bijzondere aandacht voor aandoeningen van het bewegingsapparaat, leefstijl, seksualiteit en hiv.

 

Rob is lid van de expertgroep Seksuele Gezondheid van het Nederlands Huisartsen Genootschap en redactielid van het SekSoa Magazine.

 

 

Salima Alouali

Salima Alouali
leidinggevend assistente

Salima werkt sinds 2011 in de Huisartsenpraktijk Bos en Lommer, ze werkt dinsdag tot en met vrijdag.

 

Salima is leidinggevend assistente, ze coordineert de dagelijkse werkzaamheden van het team.

Sharon Baldeorai

Sharon Baldeorai
assistente

Sharon werkt sinds 2018 in de praktijk, ze werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Susan van de Meent

Susan van de Meent
huisarts

Susan van de Meent heeft als aandachtsgebied aandoeningen van maag-, darm en lever, gynaecologie, anticonceptie en de plaatsing van spiraaltjes.

Zij werkt sinds 2004 in de praktijk. Susan van de Meent werkt op maandagochtend, dinsdag, donderdagavond en op de vrijdag.

Sylvia Bianchi

Sylvia Bianchi
verpleegkundige

Sylvia Bianchi werkt sinds Maart 2009 in de praktijk als praktijkverpleegkundige.

Ze houdt zich bezig met de zorg voor patiënten met diabetes mellitus, met COPD en met hart- en vaatziekten. Ook bezoekt oudere en kwetsbare patiënten en begeleidt ze mensen die willen stoppen met roken. Sylvia werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Joan Tjon

Joan Tjon
diëtiste

Joan Tjon werkt op donderdag van 12.00 tot 19.00. Joan heeft haar eigen praktijk, ze houdt spreekuur in onze praktijk sinds 2010.

Froukje de Boer

Froukje de Boer
psycholoog

Froukje de Boer is psycholoog. Zij werkt sinds 2016 in de praktijk. Ze werkt op vrijdagen, de overige dagen werkt zij in psychologenpraktijk Pro InSight. Ze heeft maximaal vijf gesprekken met mensen met geestelijke problemen.

Bas van Geijn

Bas van Geijn
praktijkondersteuner GGZ

Bas van Geijn is praktijkondersteuner GGZ ofwel sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Bas werkt sinds maart 2017 in de praktijk, hiervoor heeft hij 19 jaar bij Mentrum gewerkt.

Bas werkt op maandag en donderdag.

Loes van Vugt

Loes van Vugt
psycholoog