Uw huisarts zien

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u een afspraak maken. Een afspraak maken kan telefonisch van 8.00 tot 17.00 via nummer 0206847706

Een afspraak duurt 10 minuten. U kunt een dubbele afspraak maken wanneer u een probleem heeft dat meer aandacht behoeft of wanneer u meerdere problemen wilt bespreken.

Avondspreekuur

Voor mensen die overdag niet kunnen is er een Avondspreekuur

No-Show tarief

Mocht u een afspraak hebben gemaakt en niet op de afspraak verschijnen, dan zullen wij een no-show tarief in rekening brengen. U zult hiervoor een rekening thuis ontvangen.

De huisarts bij u thuis

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kunt u een Huisbezoek aanvragen. 

Wanneer kan een afspraak gemaakt worden

Huisartsenpraktijk Bos en Lommer maakt alleen afspraken op een korte termijn: Vanaf maandag kunnen afspraken gemaakt worden in de lopende week, vanaf vrijdag kunnen afspraken gemaakt worden voor de volgende week.

Een groot gedeelte van de afspraken kan pas op de dag zelf ingepland worden. Het kan dus voorkomen dat, wanneer u bijvoorbeeld belt op dinsdag voor een afspraak op donderdag, de assistente u zal melden dat alle afspraakmogelijkheden op dat moment al benut zijn en dat u donderdag kunt bellen voor een zogenaamde "zelfde dag afspraak".